Home » Мојот прв месец во А1

Мојот прв месец во А1

Овој месец, нашиот драг колега Васко Спанџов, реши да ги сподели своите први впечатоци од атмосферата во А1 Македонија. Прочитајте повеќе за неговото ново патување и за културата на раст и развој, којашто е присутна во нашата компанија.

Твојот прв ден во А1….

Мојот прв ден во А1 беше првиот ден од мојот нов предизвик, во нова средина, со нови задачи.
Возбудата беше присутна како позитивна трема.

Што ти остави најголем впечаток во првите неколку дена?

Се повеќе и повеќе културата на работењето се издигнува на повисоки нивоа. Позитивно сум изненаден од начинот на функционирање и начинот на работа, кои секој ден ми оставаат длабоки впечатоци.

Веќе 1 месец си дел од А1. Колку брзо се вклопи со тимот, работните задачи, начинот на работа и корпоративната култура?

Успешно се вклопувам во тимот, ги надоградувам моите вештини со кои подобро ги извршувам работните задачи, а високоразвиената корпорациска култура е веќе дел и од моето секојдневие.

Се надевам дека мојата работа во А1 и понатаму ќе остане патување во кое сите ќе ги запознаам подобро и ќе продолжам да се вклопувам во работните задачи и начинот на работење.

#Makeithappen!

Придружи се на А1 тимот.

Пребарај позиции