Home » Шампионски викенд за А1 Македонија во Маврово

? Шампионски викенд за А1 Македонија! ?

На годинешниот Mavrovo Maximum Adventure, тимот на А1 го покажа својот победнички дух и од вкупно 6 категории во машка и женска конкуренција издвои:
?место Планински велосипедизам жени – Ивана Тодоровска
?место Планински велосипедизам мажи – Коста Гебелешев
?место Планинско трчање жени – Бојана Наумовска
?место Планинско трчање мажи – Блаже Цоневски
?место Стреличарство – Ангела Ѓорѓеска
?место Prove your fitness – Ивана Тодоровска, Бојана Наумовска и Блаже Цоневски
?место екипно за тимот на А1

??Честитки и благодарност за А1 тимот што учествуваше и вложи свој придонес за заедничкиот успех. Горди сме што сте дел од нашето А1 Семејство!

A1Team #A1Makedonija #MMA23

 

#Makeithappen!

Придружи се на А1 тимот.

Пребарај позиции