Home » A1 WayUp успешна приказна

Стефани Грбева е само една од задоволните учесници од втората WayUp генерација, ни раскажа за своето искуство и првите впечатоци од програмата. Својот кариерен пат го започна како практикант, а сега е Помлад администратор за база на податоци.

Како дозна за А1 WayUp програмата?

За А1 WayUp дознав на социјалните мрежи сосема случајно. Ја разгледав самата програма,потоа аплицирав на позицијата која што одговара на моите предиспозиции и преференции за работа. Мило ми е што станав дел од тимот на А1.

Зошто го одбра А1 и што те привлече да се пријавиш на конкурсот за A1 WayUp?

А1 го одбрав затоа штo ми беше предизвик работа во голема компанија. Ме привлече самиот начин на кој што е организирана програмата и можностите кој беа понудени од страна на самата пракса. Среќна сум бидејќи оваа компанија е појдовна точка за мојата кариера и која што за краток период ми овозможи да стекнам знаење и вештини кој што ми помагаат во секојдневните работни задачи.

Дали можеш да го споделиш твоето искуство за програмата A1 WayUp?

Моето искуство за А1 WauUp e повеќе од позитивно бидејќи добив шанса да работам во многу динамична средина исполнета со многу предизвици. Опкружена сум со луѓе кои се експерти во својата област, имам можност да научам и да се усовршувам во најсовремените технологиии.

 

#Makeithappen!

Придружи се на А1 тимот.

Пребарај позиции